Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Roland Garros: Două victorii în aceeași ziSportPictures.eu
29 Mai 2014

Roland Garros: Două victorii în aceeași zi

Horia Tecău a reușit să încheie ziua de joi cu două victorii pe terenurile de la Roland Garros. După ce la ora amiezei a intrat pe terenul 10 alături de Jean-Julien Rojer pentru meciul împotriva perechii Nicholas Monroe (SUA) – Simon Stadler (Germania), la ceas de seară Horia a intrat pe terenul 4 împreună cu partenera sa indianca Sania Mirza pentru a juca împotriva favoriților numărul 4 ai probei de dublu mixt, perechea Kveta Peschke (Cehia) – Marcin Matkowski (Polonia).

Primul meci a durat mai puțin de o oră și a fost tranșat de dublul româno-olandez în două seturi, 6-3, 6-0. Cu un singur break în primul set, care a și făcut diferența, Horia și Jean-Julien s-au dezlănțuit în setul secund și nu le-au mai lăsat speranțe adversarilor lor. În turul 3 se vor bate pentru accederea în sferturile de finală cu un cuplu foarte sudat format din canadianul Daniel Nestor și sârbul Nenad Zimonjic, cotați cu a treia șansă de câștigare a trofeului.

În meciul de dublu mixt, alături de partenera sa cu care a luptat cu trofeul pe masă la Australian Open în acest an, Horia s-a impus cu 4-6, 6-3, 10-7 după 70 de minute de joc. Meciul a început cu trei break-uri, două de partea cuplului ceho-polonez, ceea ce a dus la adjudecarea setului de către aceștia. În actul secund Horia și Sania fac singurul break al setuui în ghemul 8 și apoi duc meciul în decisiv, unde avantajul inițial de 5-1 s-a dovedit a fi decisiv la final. Următorii adversari vor fi învingătorii din meciul dintre Timea Babos (Ungaria)/Eric Butorac (SUA) și Janette Husarova (Slovacia)/Oliver Marach (Austria).

Alte știri din Tenis de câmp