Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Roland Garros: Debut nefericit pentru românceRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
29 Mai 2017

Roland Garros: Debut nefericit pentru românce

Două înfrângeri pentru fetele noastre în a doua zi a turneului de mare șlem de la Paris, ambele în partidele programate în deschiderea zilei. Venită din calificări, Ana Bogdan a pierdut partida disputată pe terenul 18 al complexului de la Roland Garros contra tunisiencei Ons Jabeur, locul 114 WTA. Sinăianca clasată pe locul 106 al ierarhiei tenisului profesionist feminin s-a înclinat după o oră și 25 de minute cu scorul de 3-6, 4-6 în fața celei care a acces pe tabloul principal din postura de lucky loser.

Într-o altă partidă disputată pe terenul 4, Monica Niculescu, locul 54 WTA, a fost învinsă de colega de clasament Anett Kontaveit, estonianca ocupând locul 53. Partida a durat o oră și 23 de minute și s-a încheiat cu 7-5, 6-1 în favoarea adversarei slătinencei, evoluția celor două seturi fiind radical diferită. Dacă în primul singurul break a fost făcut în ultimul ghem, în cel de-al doilea Monica a pornit cu break după care nu a mai reușit să câștige decât șase puncte în șase ghemuri, jocul său fiind afectat de problemele fizice. De altfel ea a purtat un bandaj pe gamba piciorului stâng și a încercat pe cât posibil să limiteze schimburile de mingi apelând la scurte care nu au fost întotdeauna reușite sau au incomodat-o prea mult pe adversara sa.

În cursul după-amiezei vor evolua alte două jucătoare tricolore, Patricia Țig (120 WTA) contra rusoaicei Anastasia Pavlyuchenkova (17 WTA) pe terenul 16 și Irina Begu (46 WTA) împotriva columbiencei Mariana Duque-Marino (115 WTA) pe terenul 8.

Alte știri din Tenis de câmp