Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Roland Garros: Copil și Tecău avansează umăr la umărMihaela Bobar / SportPictures.eu
31 Mai 2019

Roland Garros: Copil și Tecău avansează umăr la umăr

Cei doi reprezentanți pe tabloul principal de dublu de la Roland Garros au avut o prestație consistentă în turul secund al competiției și au avansat în faza optimilor de finală.

Horia Tecău și Jean Julien Rojer, capi de serie numărul 10 ai tabloului, au obținut un succes în seturi identice, scor 6-3, 6-3 în jocul disputat împotriva perechii formate din lituanianul Ricardas Berankis și japonezul Yoshihito Nishioka, iar în turul următor au parte de un nou duel contra fraților Bob și Mike Bryan. Va fi a patra întâlnire dintre cei patru jucători pe parcursul anului 2019, americanii cotați drept favoriți numărul 7 conducând cu 2-1 în acest scor parțial.

Într-o altă partidă a fazei a doua, Marius Copil și indianul Rohan Bopanna au dispus cu scorul de 6-4, 6-4 de perechea franceză Benjamin Bonzi/Antoine Hoang. Dublul româno-indian va juca în optimi contra perechii sârbe Dusan Lajovic/Janko Tipsarevic, meciul fiind programat duminică.

Alte știri din Tenis de câmp