Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Roland Garros: Copil părăsește ParisulSportPictures.eu
22 Mai 2014

Roland Garros: Copil părăsește Parisul

Calificările celui de-al doilea turneu de Mare Șlem al anului sunt în plină desfășurare. În proba băieților, Marius Copil, singurul nostru reprezentant rămas în concurs, l-a întâlnit în turul secund pe croatul Ante Pavic, jucător ce ocupă locul 179 în ierarhia ATP.

După ce a invins în ”războiul fratricid” din turul inaugural contra lui Victor Crivoi, Marius a avut astăzi o misiune mult mai grea, pe care nu a dus-o la îndeplinire. Într-un meci de trei seturi ce a durat 100 de minute, Marius a fost învins cu 6-3, 3-6, 3-6.

După ce a fost condus cu 3-0 în primul set, românul a reușit să dea o turnură diferită setului și l-a tranșat în favoarea sa. Setul secund a avut un start similar, însă după ce a revenit de la 0-3 la 3-4, Marius nu a putut repeta experiența din primul set și l-a cedat cu 3-6. În decisiv, Pavic face break-ul în ghemul 4 și apoi se detașează la 4-1, avantaj pe care îl păstrează până la final. Astfel, ultimul român de pe tabloul calificărilor pentru turneul de simplu a părăsit competiția.

Singurul jucător rămas în cursă este Victor Hănescu, care va fi prezent pe tabloul principal.

Alte știri din Tenis de câmp