Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Roland Garros: Cîrstea pierde în decisivMircea Rosca / SportPictures.eu
29 Mai 2018

Roland Garros: Cîrstea pierde în decisiv

Toate cele trei tenismene tricolore care au evoluat astăzi pe terenurile complexului Roland Garros au jucat seturi decisive, două dintre ele încheindu-se fericit pentru ele. Sorana Cîrstea a deschis ziua pe terenul numărul 6 în compania australiencei Daria Gavrilova, locul 25 WTA și favorită numărul 24 a tabloului de simplu.

Târgovișteanca clasată pe locul 49 WTA a început bine partida cu un break consolidat pentru 3-0, apoi egalată fiind la 3 a jucat mai bine la retur și după rebreak-ul adversarei pentru 5-4 a încis setul pe serviciul acesteia. Evoluția sinusoidală a scorului s-a păstrat în partea a doua, de la 2-0 pentru Sorana tabela indicând apoi 4-2 pentru australiancă după care compatrioata noastră a avut 6-5, dar a fost egalată și în tiebreak Gavrilova a făcut minibreak-ul decisiv la scorul de 4-4. Drama a continuat în decisiv cu break-rebreak în debutul său și apoi în ghemurile 6 și 7, însă jucătoarea de la Antipozi a rupt pentru ultima dată serviciul Soranei și apoi a închis partida pe serviciul său.

4-6, 7-6 (4), 6-3 după două ore și 42 de minute și Sorana iese de pe tablou cu 10 puncte de clasament și un cec de 40.000 EUR.

Alte știri din Tenis de câmp