Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Roland Garros: Cîrstea elimină favorite și avansează în proba de dubluMircea Rosca / SportPictures.eu
30 Mai 2018

Roland Garros: Cîrstea elimină favorite și avansează în proba de dublu

Două românce au jucat în această seară în primul tur al tabloului de dublu. Ana Bogdan și ucraineanca Olga Savchuk au pierdut întâlnirea cu perechea formată din chinezoaica Yingying Duan și jucătoarea din Belarus Aliaksandra Sasnovich disputată pe terenul numărul 13 al complexului. După o oră și 33 de minute Duan/Sasnovich s-au impus cu 6-3, 3-6, 6-1 și astfel Ana rămâne în competiție doar în proba de simplu unde joi va juca împotriva nemțoaicei Angeliqeu Kerber.

Mai mult succes a avut Sorana Cîrstea, târgovișteanca făcând pereche cu spanioloaica Sara Sorribes Tormo și avându-le ca adversare pe prietena ei letona Jelena Ostapenko și pe rusoaica Elena Vesnina, cotate ca favorite numărul 10 ale tabloului.

După ce au cedat categoric primul set, Sorana și Sara au intrat în joc și de la 3-3 în setul secund au preluat inițiativa și cu trei ghemuri consecutive au dus meciul în decisiv. Ele au continuat seria până la 5-0 în setul 3, dar o cădere a nivelului de joc le-a dat emoții văzându-și avantajul diminuat până la 5-4. Un ghem alb de serviciu a pus capăt emoțiilor și perechea româno-spaniolă pășește în turul secund, acolo unde va întâlni dublul Svetlana Kuznetsova (Rusia)/Lucie Safarova (Cehia).

Alte știri din Tenis de câmp