Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Roland Garros: Buzărnescu și Bara, calificare surpriză în optimiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
02 Iun 2018

Roland Garros: Buzărnescu și Bara, calificare surpriză în optimi

Specializată pe eliminarea favoritelor tabloului, Mihaela Buzărnescu a recidivat în proba de dublu. Împreună cu Irina Bara, Mihaela le-a eliminat în turul 2 pe taiwaneza Latisha Chan și Bethanie Mattek-Sands, perechea cap de serie numărul 4 al tabloului, la capătul unui meci în care au revenit după ce au fost conduse la seturi.

Cu un psihic solid, Mihaela și Irina s-au impus după fix două ore de joc cu scorul de 2-6, 6-3, 6-3 dovedindu-se superioare mult mai titratelor lor adversare în seturile 2 și 3. Un ghem în care s-au agățat cu dinții pentru a face primul break în actul secund a fost dublat de un ghem alb de serviciu recompensat de un al doilea break pentru un 3-0 nesperat după cum a decurs primul set. Cu avantajul apărat cu succes până la finalul actului, româncele au repetat startul bun și în decisiv, unde s-au distanțat la 4-0 și au avut primele trei mingi de meci la 5-1, însă au închis partida abia după ce au fructificat a șaptea șansă construită. Calificate în turul 3, cel al optimilor, Mihaela și Irina se vor duela cu americancele Jennifer Brady și Vania King.

Reintrată în teren după pauza regulamentară de la finalul meciului de simplu cu Caroline Garcia, Irina Begu a pierdut partida din proba de dublu în care a evoluat alături de chinezoaica Qiang Wang. Întâlnind favoritele numărul 3 ale tabloului, perechea Andreja Klepac (Slovenia)/María José Martinez Sanchez (Spania), Irina și partenera sa au cedat după o oră și 28 de minute de joc cu scorul de 3-6, 5-7 și părăsesc competiția cu un cec comun de 22.000 EUR și câte 130 de puncte de clasament.

Alte știri din Tenis de câmp