Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Roland Garros: Buzărnescu - Svitolina în turul 3, Dulgheru se opreșteMircea Rosca / SportPictures.eu
30 Mai 2018

Roland Garros: Buzărnescu - Svitolina în turul 3, Dulgheru se oprește

Mihaela Buzărnescu a rezolvat rapid ecuația calificării în turul 3 al probei de simplu învingând-o cu un categoric 6-1, 6-2 pe suedeza Rebecca Peterson, locul 97 WTA, durata întâlnirii ce a avut loc pe terenul numărul 8 fiind de o oră și 3 minute.

Mihaela s-a simțit excelent pe teren și după a doua victorie obținută în participarea la Roland Garros va avea parte de un meci de altă anvergură în turul următor, adversara ei urmând a fi favorita numărul 4 a tabloului și ocupanta locului 4 WTA, ucraineanca Elina Svitolina, meci prins în programul zilei de vineri.

După patru meciuri de trei seturi disputate până acum pe zgura pariziană, pe terenul 6 Alexandra Dulgheru, locul 160 WTA, nu a mai putut avea prospețimea necesară unui joc cu favorita numărul 25, estonianca Anett Kontaveit, locul 24 WTA, și a fost nevoită să se încline la finalul partidei.

La capătul unui joc ce a durat o oră și 37 de minute, compatrioata noastră a cedat cu scorul de 5-7, 2-6 și pune capăt unui turneu foarte bun cu 110 puncte (40 aferente câștigării calificărilor) și un cec în valoare de 79.000 EUR. Performanța o ajută pe Alexandra să facă un salt impresionant până pe locul 126 în clasamentul în timp real, neoficial.

Alte știri din Tenis de câmp