Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Roland Garros: Begu se revanșează la dubluMircea Rosca / SportPictures.eu
01 Iun 2017

Roland Garros: Begu se revanșează la dublu

Eliminarea din proba de simplu și momentele delicate prin care a trecut au fost ușor atenuate de victoria de astăzi din proba de dublu obținută de Irina Begu. Orice succes este bine-venit pentru bucureșteanca aflată într-o perioadă în care jocul său din competiții nu se ridică la nivelul realizărilor de la antrenamente, în pofida efortului consistent depus. Conștientă că este doar o fază a carierei sale, Irina abordează fiecare partidă ca o profesionistă desăvârșită, muncitoare și încrezătoare că numai prin perseverență poate obține rezultatele dorite.

În proba de dublu de la Roland Garros ea evoluează alături de chinezoaica Saisai Zheng, astăzi cele două repurtând o victorie în minim de seturi împotriva perechii formate din elvețianca Xenia Knoll și sârboaica Nina Stojanovic.

Irina și Saisai s-au impus după o oră și 40 de minute cu 6-3, 7-6 (6) și în turul următor vor juca împotriva învingătoarelor din partida Abigail Spears (SUA)/Katarina Srebotnik (Slovenia) - Lara Arruabarrena/Arantxa Parra Santonja (Spania).

Alte știri din Tenis de câmp