Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Roland Garros: Begu se oprește în sferturiMircea Rosca / SportPictures.eu
07 Iun 2017

Roland Garros: Begu se oprește în sferturi

La capătul unei partide foarte disputate, Irina Begu a fost eliminată în sferturile de finală ale probei de dublu de la Roland Garros și rămâne cu bucuria acestei performanțe după parcursul scurt din proba de simplu. Împreună cu chinezoaica Saisai Zheng, Irina a jucat astăzi împotriva australiencelor Ashleigh Barty și Casey Dellacqua, care s-au dovedit superioare și s-au impus cu scorul de 6-3, 6-4 după un joc ce a durat o oră și 35 de minute.

Jucătoarele de la antipozi au avut un start de meci fulminant și conduceau cu 5-1, dar Irina și Saisai au dat impresia că pot echilibra balanța după două ghemuri consecutive. Ele nu au reușit, însă, și al doilea break, hold-ul australiencelor punând capăt primului set. În setul secund echilibrul s-a păstrat până în ghemul 7, când Barty și Dellacqua au obținut break-ul decisiv pentru câștigarea partidei.

Irina și Saisai primesc câte 430 de puncte de clasament și un cec comun în valoare de 72.000 EUR, compatrioata noastră marcând un salt de 36 de locuri în clasamentul la zi, neoficial, al probei de dublu până pe locul 68 WTA.

Alte știri din Tenis de câmp