Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Roland Garros: Begu schimbă registrul și pierde în optimiMircea Rosca / SportPictures.eu
29 Mai 2016

Roland Garros: Begu schimbă registrul și pierde în optimi

Irina Begu a ieșit din competiția de simplu după un meci în care a pierdut în minim de seturi în fața unei adversare mult mai slab clasată, americanca Shelby Rogers, locul 108 WTA, în condițiile în care a părut apăsată de importanța partidei.

Tensiunea s-a văzut din start, Irina începând partida cu o dublă greșeală, dar a reușit să treacă peste această primă sincopă și să câștige serviciul. Ea a cedat, însă, break-ul la al doilea ghem de serviciu și i-a permis adversarei sale să preia inițiativa, în fața căreia nu a reușit să-și construiască nicio minge de break în primul set.

Setul secund a adus o schimbare în jocul Irinei, mai incisivă la retur pe primul ghem de serviciu al americancei, însă după ce a luat un break alb și a condus cu 2-0, ea a căzut și s-a văzut condusă cu 4-2. Un rebreak și un ghem de serviciu au adus-o la egalitate cu Rogers, însă în ghemul 10 a cedat din nou și i-a permis adversarei sale să își savureze performanța carierei la capătul unui meci de aproape 100 de minute încheiat cu scorul de 6-3, 6-4.

Irina pune punct unui traseu memorabil la această ediție a Roland Garros cu o lecție pe care cu siguranță o va învăța și o va ajuta în turneele viitoare. Ea ratează ocazia de a atinge cea mai avansată fază a carierei la Roland Garros, acumulează 240 de puncte de clasament și primește un cec de 173.000 EUR.

Alte știri din Tenis de câmp