Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Roland Garros: Begu, revenire tardivă cu GarciaMihaela Bobar / SportPictures.eu
02 Iun 2018

Roland Garros: Begu, revenire tardivă cu Garcia

Pe arena Suzanne Lenglen, Irina Begu a fost depășită de favorita numărul 7 a tabloului, franțuzoaica Caroline Garcia și părăsește proba de simplu de la Roland Garros în turul al treilea. După un prim set în care a fost dominată de adversara sa și o revenire tardivă, compatrioata noastră a pierdut cu scorul de 6-1, 6-3 un joc de o oră și 19 minute.

Practic, Irina a intrat în meci la scorul de 5-1 în favoarea franțuzoaicei în setul al doilea și a dat senzația că este capabilă să întoarcă soarta partidei. Intrată la serviciu pentru a rămâne în meci la 5-3, Irina a anulat patru șanse ale franțuzoaicei de a închide partida, însă după un ghem de 13 minute a fost nevoită să se recunoască învinsă.

Ea a fost aproape să egaleze performanța din 2016 când a atins faza optimilor de finală, însă părăsește proba de simplu cu un cec de 130.000 EUR și 130 de puncte ce o ajută să urce cinci locuri în ierarhia WTA până pe locul 35.

Alte știri din Tenis de câmp