Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Roland Garros: Bara și Țig părăsesc competițiaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
03 Oct 2020

Roland Garros: Bara și Țig părăsesc competiția

Ambele jucătoare românce care au evoluat sâmbătă în proba de simplu de la Roland Garros au părăsit competiția în turul 3.

Intrată prima pe Philippe Chatrier, Irina Bara, jucătoarea clasată pe locul 142 WTA, a cedat cu scorul de 6-2, 6-0 în fața Sofiei Kenin, americanca clasată pe locul 6 WTA și creditată cu a 4-a șansă la câștigarea trofeului. Superioritatea americancei a fost evidentă, astfel încât Irinei nu-i rămâne decât să tragă linie după o participare remarcabilă la ediția din acest an, cu cinci victorii ce-i aduc 170 de puncte de clasament și un cec în valoare de 126.000 EUR.

În meciul imediat următor, Patricia Ţig (58 WTA) a luptat două ore și 48 de minute în partida în care a întâlnit-o pe franțuzoaica Fiona Ferro, locul 49 WTA. Partida a fost epică, jucătoarea din Hexagon în vârstă de 23 de ani reușind să se impună în urma unui set decisiv fără istoric după prime două seturi de poveste. Cu încărcătură ce a făcut-o pe gălățeancă să se descarce nervos pe finalul primului set fiind taxată pentru acest lucru de spectatori, partida a fost câștigată de favorita gazdelor cu 7-6 (7), 4-6, 6-0. Patricia bifează cea mai bună performanță în proba de simplu a unui turneu de mare șlem și câștigă 130 de puncte de clasament și un cec în valoare de 126.000 EUR.

În proba de dublu a băieților, Horia Tecău și Jean-Julien Rojer, capi de serie numărul 12, au trecut cu scorul de 6-3, 6-2 de dublul Marcelo Arevalo (El Salvador)/Jonny O’Marra (Marea Britanie), iar în optimile de finală vor lupta contra favoriților numărul 7, croatul Mate Pavic și brazilianul Bruno Soares.

Alte știri din Tenis de câmp