Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Roland Garros: Bara și Dulgheru, la un pas de tabloul principalRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
24 Mai 2018

Roland Garros: Bara și Dulgheru, la un pas de tabloul principal

Comportare meritorie pentru cele două românce rămase în cursa calificărilor pentru tabloul principal de simplu de la Roland Garros. Irina Bara, locul 161 WTA, a eliminat-o pe favorita numărul 4 a tabloului, rusoaica Anna Blinkova, locul 108 WTA, după un decisiv în care a fost net superioară. După două ore și 13 minute, jocul disputat pe terenul 14 s-a încheiat cu scorul de 4-6, 6-4, 6-1, Irina urmând a o înfrunta în meciul decisiv pentru accederea pe tabloul principal pe Caroline Dolehide, tânăra senzație americană clasată pe locul 126 WTA. Meciul este programat al doilea pe terenul 7.

O derulare oarecum similară a avut-o partida Alexandrei Dulgheru, locul 160 WTA, care a depășit-o pe terenul 13 cu scorul de 6-4, 4-6, 6-0 pe australianca Lizette Cabrera, locul 157 WTA. Mâine, Alexandra se mută pe terenul 14 și va juca al patrulea meci al zilei contra Tamarei Korpatsch, jucătoarea germană clasată pe locul 145 WTA.

Alte știri din Tenis de câmp