Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Roland Garros: Bara și Buzărnescu avansează, Olaru pierde la debutRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
31 Mai 2018

Roland Garros: Bara și Buzărnescu avansează, Olaru pierde la debut

Pe terenul numărul 5 al complexului Roland Garros, Irina Bara și Mihaela Buzărnescu, singura pereche românească înscrisă în competiția de dublu, a obținut o victorie la limită, dar cu atât mai apreciată după ce au pierdut primul set în tiebreak.

Mult mai atente în ghemurile de serviciu, Mihaela și Irina nu au mai cedat break până la finalul meciului, în schimb au reușit să rupă serviciul adversarelor în două rânduri, câte o dată în fiecare din următoarele seturi. A fost suficient pentru a închide partida cu 6-7 (4), 6-3, 6-3 după două ore și 28 de minute de joc. Taiwaneza Latisha Chan și Bethanie Mattek-Sands, ambele foste numărul 1 mondial în clasamentul WTA de dublu, formează perechea cap de serie numărul 4 al tabloului și sunt adversarele din turul secund ale Irinei și Mihaelei, care vor da o probă de maturitate în compania unor profesioniste ale probei.

Raluca Olaru și partenera ei, jucătoarea din Belarus Vera Lapko, au cedat în partida de pe terenul numărul 15 în care le-au întâlnit pe favoritele numărul 6, Barbora Krejcikova și Katerina Siniakova. Evoluția scorului a fost similară cu cea din meciul Irinei și Mihaelei, cehoaicele pierzând primul set în prelungiri și tranșând în favoarea lor următoarele două. Scorul înregistrat a fost 5-7, 6-3, 6-2 după două ore și 18 minute, Raluca și Vera părăsind competiția cu câte 10 puncte de clasament și un cec comun de 11.000 EUR.

Alte știri din Tenis de câmp