Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Roland Garros: Ana Bogdan și Marius Copil intră pe tablourile principaleSilvia Ilie / Mediafax Foto
26 Mai 2017

Roland Garros: Ana Bogdan și Marius Copil intră pe tablourile principale

Ambii români angrenați în calificările turneului de mare șlem de la Paris au terminat victorioși campaniile.

Ana Bogdan a învins-o astăzi pe franțuzoaica Virginie Razzano, locul 276 WTA, scorul fiind unul categoric. Sinăianca a dispus de adversara ei în vârstă de 34 de ani cu scorul de 6-4, 6-0, partida întinzându-se pe durata a 74 de minute. Victoria de astăzi și evoluția cel puțin în primul tur al tabloului priuncipal îi asigură Anei 50 de puncte de clasament și un cec de 35.000 EUR.

Ea se va alătura celor cinci jucătoare tricolore care au fost acceptate direct pe tabloul principal: Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu, Sorana Cîrstea şi Patricia Ţig.

În proba similară a băieților Marius Copil a avut un meci complicat cu Peter Gojowczyk, jucătorul german clasat pe locul 141 ATP. Două ore și 37 de minute a durat partida decisă în tiebreak-ul setului 3, scorul final al întâlnirii fiind 6-4, 6-7 (5), 7-6 (7) în favoarea arădeanului care va fi prezent în premieră pe tabloul principal al turneului de la Roland Garros. Marius a avut două mingi de meci la 5-4 în decisiv și alte trei în tiebreak-ul jucat ulterior, convertind-o pe a treia.

Prin accederea pe tabloul principal arădeanul are asigurate 35 de puncte de clasament și un cec de 35.000 EUR.

Alte știri din Tenis de câmp