Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Roland Garros: Ana Bogdan, la un pas de tabloul principalCosmin Iftode / SportPictures.eu
25 Mai 2017

Roland Garros: Ana Bogdan, la un pas de tabloul principal

Ana Bogdan a obținut victoria în turul al doilea al calificărilor turneului de mare șlem de la Paris și mai are un singur hop de trecut pentru a-și vedea numele trecut pe tabloul de 128 de jucătoare care vor lua startul pentru trofeu.

Astăzi sinăianca s-a întâlnit s-a impus în minim de seturi în fața turcoaicei Basak Eraydin, locul 209 WTA, într-un meci disputat pe terenul 18. O oră și 20 de minute a durat partida câștigată de compatrioata noastră clasată pe locul 106 WTA, scorul fiind 6-4, 6-3, chiar dacă adversara ei a început mai bine jocul. Ana a fost nevoită să revină de la 0-3 în primul set și de la 2-4 a fost de neoprit, cedând doar patru puncte în patru ghemuri. Seria bună a continuat cu un break în debutul setului 2 consolidat de un hold câștigat la avantaj, apoi a păstrat diferența până la 5-3 când a reușit să mai rupă încă o dată, pentru a cincea oară în meci, serviciul turcoaicei și să pună capăt partidei.

Următoarea adversară a Anei este franțuzoaica în vârstă de 34 de ani Virginie Razzano, locul 276 WTA, partida fiind prinsă în programul zilei de sâmbătă.

Alte știri din Tenis de câmp