Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Roland Garros: Ana Bogdan câștigă duelul româncelorCosmin Iftode / SportPictures.eu
23 Mai 2017

Roland Garros: Ana Bogdan câștigă duelul româncelor

Sorții nu au fost prea generoși pentru singurele noastre reprezentante din calificările de la Roland Garros, Ana Bogdan și Alexandra Dulgheru fiind nevoite să se lupte între ele pentru un loc în turul al doilea al turneului de mare șlem. Ca și în urmă cu o lună și jumătate în turul secund de pe zgura verde de la Charleston, sinăianca clasată pe locul 106 WTA s-a impus în trei seturi, însă de această dată duelul a fost mult mai aprig.

Două ore și 38 de minute au petrecut pe teren Ana și Alexandra, cea din urmă fiind cea care a câștigat primul set cu un 6-2 sec în care adversara nu a reușit decât un singur hold. Ana s-a echilibrat la jumătatea actului secund când de la 2-3 a reușit să lege patru ghemuri care au ajutat-o să echilibreze balanța la seturi, după care decisivul a fost o adevărată luptă la baionetă. Niciuna dintre combatante nu a reușit să se distanțeze decisiv și cu 6 break-uri în 12 ghemuri s-a ajuns în tiebreak, unde echilibrul s-a păstrat până la 5-5, punct în care balanța putea înclina foarte bine de o parte sau de cealaltă. Cea care a fost mai norocoasă a fost Ana, cele două puncte consecutive pănând capăt disputei cu scorul 2-6, 6-3, 7-6 (5) în favoarea ei.

Următoarea adversară a sinăiencei este turcoaica Basak Eraydin, locul 209 WTA, o victorie împotriva ei propulsând-o în finala calificărilor unde foarte probabil o va întâlni pe franțuzoaica în vârstă de 34 de ani Virginie Razzano, locul 276 WTA.

Alte știri din Tenis de câmp