Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Motorsport
powered by Shell
Robi Mureșan face legea la Adâncata
28 Iun 2016

Robi Mureșan face legea la Adâncata

La sfârșitul săptămânii trecute au avut loc pe circuitul Motorpark România de la Adâncata cursele contând pentru etapele V-VI din Campionatul Est European de Viteză și etapa a II-a din Campionatul Național de Viteză, pilotul arădean Robert Mureșan dominându-le cu autoritate pe cele de la clasa Superbike și stabilind un nou record al circuitului.

După calificările câștigate cu cel mai bun timp 1:41.663, cu o secundă și jumătate mai puțin decât bulgarul Kanchev Krasev, cel care a terminat pe locul secund, Robert a câștigat sâmbătă etapa a V-a a Campionatului Est European de Viteză cu un ecart de aproximativ 20 de secunde în fața aceluiași competitor, timpul său cel mai bun pe tura de circuit fiind 1:42.010.

Duminică a avut loc runda din Campionatul Est European de Viteză care a contat și ca etapa a II-a din Campionatul Național de Viteză, iar arădeanul s-a impus din nou cu motocicleta sa BMW specificație 2014 coborând recordul pe tur la 1:41.186, nou record al circuitului. Distanța față de Cătălin Cazacu, ocupantul locului 2, a fost similară cu cea din cursa de sâmbătă, ceea ce demonstrează că arădeanul revenit după o absență de 9 luni de pe circuite nu va avea probleme nici în această ediție a campionatului național.

Următoarele curse programate sunt pe 2-3 iulie la Motorpark România de la Adâncata, contând ca etapa a III-a a Campionatului Național de Viteză, și pe 9-10 iulie la Serres, în Grecia, contând pentru etapele VII-VIII din Campionatul Est European de Viteză.

Alte știri din Motorsport