Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Haltere
Robert Manea a cucerit trei medalii la un concurs în IranCosmin Dan / Mediafax Foto
11 Mar 2017

Robert Manea a cucerit trei medalii la un concurs în Iran

Halterofilul roman Manea Robert a reusit sa se claseze, sambata 10 martie, pe  locul doi, la total, cu cele 263 de kg ridicate, in limitele categoriei 62 de kg, in cadrul celei de-a doua editii a concursului “International Fajr Cup” de la Ahvaz, Iran.

Sportivul nostru a mai castigat o medalie de argint, la stilul aruncat, cu 148 kg, si o medalie de bronz, la stilul smuls, cu 115 kg.  Medaliile de aur, la total si la aruncat, au fost castigate de kirghizul Pashotani Yaghoub, cu 267 si 149 de kg, in timp ce, primul loc, la stilul smuls, i-a revenit azerului Abishov Allahyar, 120 de kg. Podiumul a fost completat de argintul lui Pashotani, la smuls, cu 118 kg, si de medaliile de bronz lui Abishov, la total si la aruncat, cu 262 si 142 de kg.

Manea este legitimat la CS Dinamo Bucuresti si este pregatit, la lotul olimpic de tineret – CNOPT, de antrenorii Onel Ionut si Calancea Valeriu. La acest concurs, a fost insotit de antrenorul de club Ficzi Anton.

 

sursa: www.frhaltere.ro

Alte știri din Haltere