Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
Robert Glință, record național de juniori la CM de la KazanAleksandar Djorovic / Mediafax Foto
03 Aug 2015

Robert Glință, record național de juniori la CM de la Kazan

Robert Glință a luat astăzi startul în cadrul probei de 100 metri spate, la Campionatele Mondiale de natație, care se desfășoară la Kazan, în Rusia. În seriile preliminare, Glință a fost cronometrat cu timpul de 55.07 secunde, ceea ce înseamnă un nou record național, la categoria juniori, pe proba respectivă. Precedenta performanță de specialitate îi aparținea tot lui Robert Glință și fusese stabilită la Jocurile Olimpice de Tineret de anul trecut, de la Nanjing, din China, când același sportiv oprise cronometrele la 55.10 secunde.

Cu performanța de la Kazan, Robert Glință nu a reușit calificarea în semifinale, el clasându-se, în ierarhia probei, pe locul 30. Este al doilea record național al României la Campionatele Mondiale de la Kazan, după reușita de ieri a ștafetei de 4X100 metri liber masculin, la seniori. În componența echipei a fost și Robert Glință, care astfel și-a mai trecut în bilanț un record național.

 

sursa: frnmp.ro

Alte știri din Juniori