Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Natație
Robert Glință, nou record național la 200 de metri spateRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
07 Nov 2016

Robert Glință, nou record național la 200 de metri spate

Robert Glință a participat în acest week-end la competiția internațională The North See Swim Meet 2016, în Norvegia. Competiția de verificare s-a desfășurat în bazin de 25 de metri. La proba de 200 metri spate, pe care a și câștigat-o, Robert Glință a stabilit un nou record al competiției, cu timpul de 1:52:28, ceea ce înseamnă că sportivul nostru a doborât și recordul național pe care îl stabilise la Cupa Mondială de la Tokyo, în 26 octombrie, cu timpul de 1:52:97.

Robert Glință s-a impus cu record al competiției dintre fiorduri și la probele de 50, respectiv 100 metri spate, timpii săi fiind 23:78, respectiv 51:12. În afara celor trei medalii de aur, Glință a mai cucerit și o medalie de argint, la 100 metri liber.

La meetingul norvegian au mai participat și alți înotători români, Mihai Naș, Alin Coste, Richard Szilagy sau Marius Radu, toți având evoluții încurajatoare. .

Alte știri din Natație