Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
Robert Glință, medaliat cu aur la Mondialele de juniori de la SingaporeAleksandar Djorovic / Mediafax Foto
26 Aug 2015

Robert Glință, medaliat cu aur la Mondialele de juniori de la Singapore

Robert Glință a cucerit astăzi medalia de aur la Campionatele Mondiale de înot pentru juniori, care au loc la Singapore. Piteșteanul, care se pregătește la Baia Mare, a câștigat proba de 100 metri spate, cu timpul excelent de 54.30 secunde, adică nou record al Campionatelor Mondiale de juniori, nou record național de juniori al României, dar și barem A de calificare la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, din anul 2016.

Robert Glință stabilise ieri, cu ocazia semifinalelor la 100 metri spate, noul record al Campionatelor Mondiale și noul record național la juniori, cu timpul de 54.56 secunde. Această performanță a fost însă depășită încă odată astăzi, motiv pentru a-i transmite lui Robert Glință toate gândurile noastre bune. Robert se pregătește sub îndrumarea antrenorului Adrian Gherghel.

Palmaresul României la Campionatele Mondiale de înot pentru juniori, de la Singapore, se compune dintr-o medalie de aur, două recorduri ale Campionatelor Mondiale și cinci recorduri naționale stabilite.

 

sursa: frnmp.ro

Alte știri din Juniori