Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Natație
Robert Glință, finalist cu record național la Campionatele MondialeRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
07 Dec 2016

Robert Glință, finalist cu record național la Campionatele Mondiale

Campionatele Mondiale de înot în bazin scurt (25 metri) de la Windsor, din Canada, au început foarte bine pentru echipa națională a României. Robert Glință, pregătit de către antrenorul Adrian Gherghel, s-a calificat în finala probei de 100 metri spate, după ce în serii a înotat 51:03, performanță care l-a dus în semifinale.

În penultimul act, Robert Glință a obținut al cincilea timp, 50:37, ajungând în așezarea finală. Timpul menționat anterior înseamnă o nouă corectare a recordului național de specialitate, precedentul fiind stabilit de către același Robert Glință, la finele lunii noiembrie, la etapa de Cupa Mondială de la Tokyo, când înotase 50:72. Finala probei de 100 metri spate de la Campionatele Mondiale, va avea loc în sesiunea de după-amiază a zilei de 7 decembrie.

Un alt înotător român, Bogdan Scarlat, în reuniunea inaugurală, s-a aflat la startul probei de 400 metri liber. El s-a clasat pe locul 39 în serii, cu timpul de 3:49:18.

Alte știri din Natație