Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
Robert Glință, două recorduri naționale la 50 m spateAleksandar Djorovic / Mediafax Foto
06 Dec 2015

Robert Glință, două recorduri naționale la 50 m spate

Sportivii români au încheiat astăzi evoluția la Campionatele Europene de înot în bazin scurt, de la Netanya, din Israel. Robert Glință a înotat în barajul de accedere în semifinalele probei de 50 metri spate, fiind învins de către rusul Stansilav Donets, care a avut un timp de 23.68 secunde.

Glință a avut și el un parcurs excelent, timpul său, 24.00 secunde, fiind omologat ca record național de seniori și de juniori. De menționat că Robert Glință doborâse în aceasta dimineață, recordurile naționale, în seriile preliminare, când a oprit cronometrele la 24.12 secunde. El a fost desemnat drept prima rezervă a semifinalelor.

Tot azi, ștafeta noastră de 4x50 metri mixt a înotat în semifinalele probei, terminând pe ultimul loc în serie, cu timpul cumulat de 1.38.24 minute. Componența echipei noastre a fost Glință, Coci, Radu și Trandafir. Per total, România s-a clasat la această probă pe locul 16, învinsele noastre numindu-se Cehia, Franța și Slovacia.

De menționat și efortul făcut de Robert Glință, care a înotat nu doar în cele două etape ale probei de 50 metri spate, ci și la ștafetă, oboseala acumulată înaintea barajului fiind un factor de luat în seamă.

 

sursa: frnmp.ro

Alte știri din Juniori