Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Pariuri
Rivaldo, sfaturi pentru Man și Mihăilă: „Îi încurajez să se împrietenească cu Buffon”
24 Aug 2021

Rivaldo, sfaturi pentru Man și Mihăilă: „Îi încurajez să se împrietenească cu Buffon”

Ambasadorul Betfair Rivaldo a analizat situația românilor care evoluează în Serie B, acolo unde Dennis Man și Valentin Mihăilă se află sub contract cu Parma, aceștia împărțind vestiarul cu legenda Gianluigi Buffon. „Îi încurajez să se împrietenească cu el,” spune Rivaldo. Fostul jucător al lui AC Milan sau FC Barcelona a mai vorbit și despre Răzvan Marin, împrumutat de la Ajax la Cagliari, în Serie A. Rivaldo nu a uitat nici de Rivaldinho, care se află la al doilea sezon în campionatul polonez.

„Fotbalul italian este foarte dur, deoarece jucătorii se apără serios și, evoluând la un club intermediar precum Cagliari, cred că cel mai important lucru pentru Răzvan Marin este ca el să joace cu personalitate și încredere pentru a se putea impune la echipă, având astfel oportunitatea de a fi în vizorul cluburilor mai mari. Faptul că acesta vine de la academia lui Hagi este un semn care denotă calitatea lui. Știu că Hagi este foarte exigent cu jucătorii săi. Sunt sigur că Marin va deveni unul dintre cei mai buni în viitorul apropiat,” a explicat Rivaldo pentru Betfair.

Rivaldo a analizat și oportunitățile altor doi români care joacă în Serie B, Dennis Man și Valentin Mihăilă: „Este foarte frumos atunci când ai șansa de a împărți vestiarul împreună cu o legendă atât de mare precum Buffon. Îi încurajez pe Man și Mihăilă să încerce să creeze o legătură, chiar o prietenie frumoasă cu el, deoarece acest lucru le-ar putea permite să primească câteva sfaturi minunate. Dacă preferi să stai mai departe din cauza respectului pe care-l porți, pierzi oportunitatea de a-ți fi împărtășite lecții mari care pot fi decisive în viitorul tău,” a declarat fostul internațional brazilian.

Rivaldo povestește și despre experiența lui Rivaldinho la Cracovia: „Îi place foarte mult structura campionatului și a clubului, așa că este fericit și încrezător în ceea ce privește mersul lucrurilor, dar este puțin îngrijorat de startul de sezon al echipei, cu o remiză și trei înfrângeri, rezultate ce o plasează în partea de jos a clasamentului. Am fost deja acolo și am văzut o structură foarte solidă la club, precum și câțiva jucători buni, așa că, sunt sigur că își vor reveni, sper că și cu ajutorul lui Rivaldinho, bineînțeles.”

Pentru mai multe de la ambasadorul Betfair, Rivaldo, vizitați https://betting.betfair.com/football/rivaldo/

 

Despre Betfair:

Betfair este unul dintre cei mai mari operatori internaționali de pariuri sportive și a pionierat în industrie bursa pariurilor – Betfair Exchange – în 2000. În afară de Exchange, Betfair operează o gamă de produse de pariuri sportive și cazinou online. Betfair este licențiată ONJN în România până în 31 august 2026, cu licența nr. L1160655W000329. 18+

Alte știri din Pariuri