Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Pariuri
Rivaldo despre Radu Drăgușin: „Are un viitor strălucit în față”
21 Ian 2021

Rivaldo despre Radu Drăgușin: „Are un viitor strălucit în față”

Ambasadorul Betfair, Rivaldo, crede că Radu Drăgușin are toate șansele să devină un fundaș de top în Serie A. Fostul Balon de Aur a vorbit și despre antrenorul Andrea Pirlo, viitorul lui Lionel Messi și eliminarea sa din Supercupa Spaniei.

Tânărul Radu Drăgușin și-a făcut debutul la echipa mare a lui Juventus în luna decembrie și a fost chiar titular în recentul meci de cupă cu Genoa, în care a avut o evoluție lăudabilă. Rivaldo crede că faptul că jucătorul a fost adus la așa un club mare de tânăr spune multe despre talentul său.

„Drăgușin este încă foarte tânăr și are un viitor strălucit în față. Faptul că a venit în Italia atât de devreme ar putea fi esențial pentru creșterea și adaptarea sa la un club mare și la o ligă precum Seria A. Deci, el trebuie să continue să lucreze și să profite de această șansă de a ajunge la un club mare atât de tânăr,” a spus Rivaldo.

Brazilianul este conștient și de experiența pe care Drăgușin o poate căpăta jucând alături de fotbaliștii lui Juventus: „Poate învăța atât de multe de la jucători precum Chiellini, Bonucci sau Gianluigi Buffon și să devină un mare fundaș în viitor.”

Rivaldo a vorbit pentru Betfair și despre fostul său coechipier, Andrea Pirlo, analizând rolul său de manager al lui Juventus. „Sincer, nu mă așteptam ca Pirlo să devină antrenor după retragerea ca fotbalist. Dar este o persoană grozavă și cred că va deveni un manager foarte bun,” crede el.

„Faptul că antrenează la Juve poate fi și bun, dar și rău. A face un astfel de salt atât de devreme în cariera sa managerială poate fi văzut ca o mișcare riscantă. Mai are multe de învățat și Juventus este o responsabilitate mare. Lucrurile nu merg atât de bine în acest moment, cu AC Milan și Inter menținându-se puternic în fruntea clasamentului, dar mai este timp ca Juve să recupereze și să câștige încă o dată Scudetto.”


 

PSG ar fi o opțiune excelentă pentru Lionel Messi

„Leonardo, directorul sportiv al PSG, a mărturisit că clubul este interesat să-l aducă pe Lionel Messi în această vară, când își va încheia contractul și, ca club bine structurat, ar fi o opțiune bună pentru jucător. În plus, clubul are acum un manager argentinian, iar Messi va fi alături de prietenul său Neymar, așa că are câteva motive să spună da în cazul în care va veni o propunere.”

„În Ligue 1, el ar putea străluci fără probleme, deoarece este o ligă mai slabă decât La Liga sau Premier League, lucru care i-ar permite, de asemenea, să își gestioneze mai bine antrenamentele fizice pe tot parcursul sezonului pentru a intra în formă în Liga Campionilor.”

„Din punct de vedere financiar, puține cluburi îl pot plăti mai bine decât PSG, așadar cred că ar fi o opțiune excelentă pentru el să ajungă să joace în Franța.”

„Pe de altă parte, fotbalul francez ar beneficia mult, de asemenea, de pe urma prezenței lui în ceea ce privește presa și sponsorii – devenind o nouă forță, după ce a pierdut teren în fața altora, cum ar fi Bundesliga sau Seria A.”


Eliminarea lui Messi este ceva care se poate întâmpla oricui

„S-au scris multe despre eliminarea sa în meciul pierdut de Barça în Supercupă în fața celor de la Bilbao, menționându-se că ar putea fi obosit și frustrat de statutul actual al clubului și de el însuși, dar eu nu văd lucrurile ca fiind așa.”

„În ciuda faptului că a fost prima sa eliminare la Barcelona și chiar știind că este ceva atipic pentru el, cred că putem avea cu toții zilele noastre proaste și dreptul de a ne pierde din când în când cumpătul.”

„Modul în care s-a încheiat meciul cu Barcelona, lăsând victoria să scape printre degete spre sfârșitul partidei și apoi să piardă în prelungiri a fost suficient de frustrant și după câteva momente de confruntare cu un adversar, Messi a exagerat cu brațul. Asta explică situația – nu alte lucruri de pe teren.”

„Nu i-aș da prea multă importanță, căci este ceva se întâmplă frecvent în fotbal, iar Messi nu este un extraterestru - are și el sentimente și astfel de lucruri se pot întâmpla.”

 

Pentru mai multe de la ambasadorul Betfair, Rivaldo, vizitați www.betfair.com/rivaldo


Despre Betfair:

Betfair este unul dintre cei mai mari operatori internaționali de pariuri sportive și a pionierat în industrie bursa pariurilor – Betfair Exchange – în 2000. În afară de Exchange, Betfair operează o gamă de produse de pariuri sportive și cazinou online. Betfair este licențiată ONJN în România până în 31 august 2026, cu licența nr. L1160655W000329. 18+

Alte știri din Pariuri