Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Pariuri
Rivaldo: Tinerii jucători români ar putea ajunge la Cupa Mondială în câțiva ani
08 Feb 2021

Rivaldo: Tinerii jucători români ar putea ajunge la Cupa Mondială în câțiva ani

Rivaldo și Dimitar Berbatov consideră că transferul lui Dennis Man la Parma este relevant pentru dezvoltarea fotbalului românesc. Ambasadorii Betfair îi oferă sfaturi jucătorului care a stabilit un nou record de transfer pentru Liga 1 și consideră că generația sa ar să se califice la Cupa Mondială, odată ajunsă la maturitate.

 

Dimitar Berbatov: „Man trebuie să rămână puternic”

„Îl felicit pe Dennis Man pentru transferul record la Parma. A te muta din ligile din Balcani în Italia este o provocare uriașă pentru un jucător tânăr, chiar și pentru unul de talentul lui Man. Știu că este așa, fiindcă și eu am trecut prin asta când am plecat de la ȚSKA Sofia la Bayer Leverkusen în 2001. S-au schimbat multe în fotbal în ultimii 20 de ani, însă diferența dintre unele ligi europene a rămas semnificativă.”

„Sfatul meu pentru Man este să rămână puternic. S-ar putea să-i fie dificil în primele luni, atunci când îți cunoști noii coechipieri, înțelegi clubul și cultura diferită, însă el trebuie să-și amintească mereu că realizările sale sunt cele care i-au oferit această oportunitate. Dennis trebuie să fie răbdător, să se antreneze serios și să fie dornic să învețe de la ceilalți jucători din jurul său, care îl vor ajuta să-și îndeplinească potențialul.”

„Dacă i se va face dor de casă, trebuie să nu fie tentat să se întoarcă acasă. Fotbalul din România este mult în urma celui din ligile mari europene, așa că a juca în Italia este o oportunitate fantastică. Aș spune același lucruri pentru orice membru al acestei generații de tineri jucători români care încearcă să crească afară. Ar trebui să-și mențină motivația, să fie ambițioși și dornici să aibă realizări în ligile puternice.”

 

Generația lui Man trebuie să accepte provocarea campionatelor mai puternice

„Jucătorii au arătat deja că sunt talentați ajungând în semifinale la EURO U21 în 2019, iar unii dintre ei, precum George Pușcaș, Ianis Hagi sau Andrei Radu au făcut pasul următor, jucând acum în străinătate. Va fi dificil să aibă succes la aceste cluburi, pentru că nivelul este mult superior campionatelor din Balcani, însă merită să accepte provocarea, iar eu le voi urmări evoluția cu interes,” a mai spus Berbatov pentru Betfair.

 

Rivaldo: „Fotbalul din România se dezvoltă rapid”

„Transferul lui Dennis Man nu reprezintă o surpriză pentru mine. Din vremea în care Rivaldinho juca în România am văzut că multe cluburi își dezvoltă foarte bine jucătorii din academii. Această dezvoltare generează astfel de transferuri ale tinerilor talentați și sunt sigur că acest lucru va continua.”

„Fotbalul din România se dezvoltă rapid, an după an, mulțumită acestei abordări prin care academiile promovează noi jucători. Unii dintre ei ajung în ligi europene precum cele din Italia sau Spania și acolo pot învăța și se pot dezvolta și mai mult, așa că eu cred că în 4-5 ani ar putea ajunge să joace și la Cupa Mondială, unde ar putea avea evoluții bune.”


Pentru mai multe de la ambasadorul Betfair, Dimitar Berbatov, vizitați www.betfair.com/berbatov

Pentru mai multe de la ambasadorul Betfair, Rivaldo, vizitați www.betfair.com/rivaldo

 

Despre Betfair:

Betfair este unul dintre cei mai mari operatori internaționali de pariuri sportive și a pionierat în industrie bursa pariurilor – Betfair Exchange – în 2000. În afară de Exchange, Betfair operează o gamă de produse de pariuri sportive și cazinou online. Betfair este licențiată ONJN în România până în 31 august 2026, cu licența nr. L1160655W000329. 18+

Alte știri din Pariuri