Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Pariuri
Rivaldo „ Mă bucur să văd că Mutu are success”
20 Nov 2020

Rivaldo „ Mă bucur să văd că Mutu are success”

Fostul Balon de Aur, Rivaldo, a vorbit pentru Betfair despre echipele naționale ale României, lăudându-l pe Adrian Mutu și fiind încrezător că Ianis Hagi poate deveni un lider al României.

După calificarea la un nou Campionat European pentru naționala U21 a României, reacțiile nu au încetat să apară. Însuși Rivaldo subliniază importanța momentului și îl apreciază pe Adrian Mutu, antrenorul echipei: „Trebuie să fie frumos să îți antrenezi țara și să o duci la un nivel bun în turneele internaționale. Se pare că face o treabă bună,” a spus Rivaldo despre român.

„Îl cunosc foarte bine, pentru că m-a contactat pentru a vorbi despre Rivaldinho când era director la Dinamo București. A ajuns să semneze cu el atunci. Mă bucur să văd că Mutu are același succes pe care l-a avut ca jucător profesionist.”

Rivaldo consideră că rezultatele unei selecționate de tineret nu sunt de ignorat și crede că acestea se pot traduce în performanțe bune în viitor și la nivelul echipei mari. În cazul României, brazilianul este de părere că România poate reveni la o Cupă Mondială în următoarea perioadă.

„Rezultatele echipei U21 ale unei țări sunt importante, categoric. Am putut vedea și eu asta în perioada de timp pe care Rivaldinho a petrecut-o la Viitorul. Obișnuiau să aibă mulți jucători chemați la echipa națională de tineret a României și lucrează serios la dezvoltarea fotbalului lor național. Gheorghe Hagi face, de asemenea, o treabă excelentă acolo și contribuie la reconsolidarea României până la punctul în care ar putea reveni la o Cupă Mondială în viitor.”

Întrebat dacă Ianis Hagi ar putea fi liderul de care România are nevoie în teren, Rivaldo a fost tranșant: „Din ceea ce am văzut la el, pare a fi un jucător bun, cu un viitor strălucit. Este încă tânăr și a făcut deja un pas înainte în dezvoltarea sa, semnând cu Rangers și lucrând cu Steven Gerrard. Sunt sigur că va juca regulat în cadrul echipei naționale a României în viitor și, de asemenea, că va fi un lider care ar putea ajuta țara să atingă noi culmi.”

 

Pentru mai multe de la ambasadorul Betfair, Rivaldo, vizitați www.betfair.com/rivaldo


Despre Betfair:

Betfair este unul dintre cei mai mari operatori internaționali de pariuri sportive și a pionierat în industrie bursa pariurilor – Betfair Exchange – în 2000. În afară de Exchange, Betfair operează o gamă de produse de pariuri sportive și cazinou online. Betfair este licențiată ONJN în România până în 31 august 2026, cu licența nr. L1160655W000329. 18+

Alte știri din Pariuri