Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Pariuri
Rivaldo: „Este o surpriză să aflu că Ianis Hagi nu joacă titular”
14 Dec 2020

Rivaldo: „Este o surpriză să aflu că Ianis Hagi nu joacă titular”

Ambasadorul Betfair, Rivaldo, crede că Ianis Hagi ar putea să caute un nou club la care să evolueze dacă nu va primi curând mai multe oportunități de joc din partea lui Steven Gerrard la Rangers.

Nefiind titular la clubul din Scoția decât în două din ultimele zece meciuri în toate competițiile, Ianis Hagi se află într-un moment în care viitorul său poate să-l ducă la alt club, susține Rivaldo, actualmente ambasador Betfair. Fostul Balon de Aur crede că talentul lui Ianis este incontestabil și că acesta și-ar putea căuta un alt club dacă oportunitățile sale la Rangers continuă să scadă la număr.

„Nu urmăresc meciurile din Scottish Premier League regulat, însă este o surpriză să aflu că Ianis Hagi nu joacă titular constant. Este un jucător foarte talentat, am fost impresionat cu adevărat de jocul său când l-am urmărit. Are o personalitate grozavă pe teren și este clar că trebuie să joace mai des,” a spus Rivaldo.

Un alt club pentru Ianis Hagi?

„Se află într-un moment în care trebuie să joace mai des. Poate că ar putea să încerce să găsească o alternativă, la un alt club, pentru a continua să joace regulat. Are nevoie să joace, pentru a putea să-și continue dezvoltarea ca jucător. Nu trebuie să-și piardă încrederea fiind rezervă la Rangers.”

„Ar putea deveni și un jucător important al echipei naționale a României în curând, așa că l-aș sfătui să înțeleagă dacă vor urma mai multe oportunități la Rangers în viitorul apropiat, sau dacă va trebui să caute un alt club la care să-și demonstreze valoarea,” a completat ambasadorul Betfair.

Hagi a fost titular și a marcat în victoria cu 2-0 a lui Rangers în deplasarea de la Lech Poznan săptămâna trecută, înainte de a fi înlocuit în ultima parte a meciului. Rangers, echipă condusă de Steven Gerrard, este neînvinsă în grupele Europa League, câștigând o grupă cu Benfica și Standard Liege, și este într-o poziție puternică în prima ligă din Scoția, pe care are oportunitatea să o câștige pentru prima oară după 10 ani. Rangers are 15 victorii și 2 remize din 17 meciuri, cu un golaveraj fenomenal: 47-4.

 

Pentru mai multe de la ambasadorul Betfair, Rivaldo, vizitați www.betfair.com/rivaldo

 

Despre Betfair:

Betfair este unul dintre cei mai mari operatori internaționali de pariuri sportive și a pionierat în industrie bursa pariurilor – Betfair Exchange – în 2000. În afară de Exchange, Betfair operează o gamă de produse de pariuri sportive și cazinou online. Betfair este licențiată ONJN în România până în 31 august 2026, cu licența nr. L1160655W000329. 18+

Alte știri din Pariuri