Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Pariuri
Rivaldo: „Cariera lui Mitea ar fi fost diferită dacă semna cu Barcelona”
11 Feb 2021

Rivaldo: „Cariera lui Mitea ar fi fost diferită dacă semna cu Barcelona”

Ambasadorul Betfair, Rivaldo, a comentat subiectul transferului ratat de Nicolae Mitea la Barcelona în 2001. Brazilianul consideră că mutarea i-ar fi putut schimba cariera românului.

Fostul Balon de Aur a comentat despre situația lui Nicolae Mitea din 2001, când jucătorul a fost aproape de a semna cu Barcelona. „Când vii din România și ai șansa să semnezi la un club ca Barcelona la 16 ani, trebuie să o accepți,” a spus Rivaldo, care în perioada respectivă era unul dintre liderii echipei catalane. „Este o mare șansă în cariera ta, deoarece chiar dacă nu îți poți găsi locul la club, vei avea ușile deschise pentru alte cluburi europene importante.”

„A avea o conexiune cu Barcelona și a ajunge într-un loc precum La Masia, de exemplu, este ca un pașaport care dovedește calitatea ta de jucător, așa că, probabil, cariera lui Mitea ar fi fost diferită dacă ar fi făcut acel pas în 2001.”

Rivaldo a comentat și despre importanța alegerii unui agent pentru tinerii jucători: „Cred că este crucial să găsești un agent în care să ai încredere. Cineva din familia ta sau un agent cu o bună reputație.”

 

Nu e ok să publici o fotografie cu Messi purtând echipamentul PSG înainte de a înfrunta Barcelona în Liga Campionilor

„Respectata revistă franceză France Football a decis să promoveze noua sa copertă folosind o fotografie cu Lionel Messi purtând echipamentul lui PSG și cred că este foarte incorect și lipsit de respect față de Barcelona, mai ales la o săptămână distanță de o confruntare epică între PSG și Barcelona în Liga Campionilor.”

„Este, de asemenea, lipsit de respect față de Messi, deoarece asta îi poate dăuna, la urma urmei, dacă clubul spaniol pierde în fața PSG. Fanii sau presa ar putea susține că nu a fost pe deplin devotat echipei; în plus, presiunea de pe umerii lui va fi imensă.”

„Putem vedea asta ca pe o provocare din partea revistei franceze și pare o greșeală clară din partea lor, întrucât sunt o revistă respectată la nivel mondial și nu cred că ar câștiga nimic din asta.”

„Nu știm dacă există contacte între Messi și PSG, dar chiar dacă este adevărat, cred că Lionel Messi va respecta întotdeauna Barcelona și va da 100% în fiecare meci cât timp este încă sub contract cu clubul, așa că atitudinea revistei este una cu care nu sunt de acord.”

 

Dar asta face parte din fotbal ...

„Desigur, știm cu toții cum funcționează presa sportivă și acest lucru nu este nimic nou în fotbal. Barcelona a fost recent implicată în transferuri care au creat polemici - Antoine Griezmann de la Atletico Madrid sau Braitwhaite de la Leganes - iar aceste tipuri de zvonuri vor continua să apară, dar ceea ce mă înfurie acum este momentul. Într-o săptămână va exista o confruntare uriașă între părțile implicate ale zvonului, așa că toți vor avea o presiune mare pe umeri.”

„France Football nu a decernat Ballon D'Or în 2020 din cauza COVID-19 și poate a încercat să atragă din nou atenția asupra acestui lucru cu gestul lor, dar, ca revistă cu o asemenea reputație, cred sincer că nu era necesar într-un moment atât de important.”

 

Mbappe s-ar putea simți tentat să-l aștepte pe Lionel Messi

„În ciuda zvonurilor continue legate de o posibilă mutare la Real Madrid, Kylian Mbappe a declarat recent că este fericit la PSG alături de Neymar și dornic să lupte pentru mai multe titluri cu clubul. Dacă adăugăm în discuție posibilitatea de a-l avea pe Lionel Messi alături de el în următorul sezon, atunci cred că se simte tentat să rămână în club și pentru sezonul viitor. Sincer, pare să se simtă ca acasă în Franța, așa că nu mă aștept să forțeze o plecare în viitorul apropiat, preferând să aștepte momentul potrivit pentru a-și face mutarea către Spania.”

 

Presa spaniolă este nedreaptă cu Zidane

„Managerul francez al Real Madrid este încă sub presiune din partea presei spaniole în ultimele câteva săptămâni și se pare că Zidane s-a cam săturat, și nu merită asta. A fost campion al Spaniei în sezonul trecut, cu o revenire frumoasă în a doua jumătate a sezonului, așa că valul de critică din acest moment, cu multe meciuri rămase de jucat, mi se pare puțin prea dur.”

„Mai mult, Zidane are trei titluri de Liga Campionilor în palmares și nimeni nu poate ignora acest lucru. Sincer, nu aș fi surprins dacă va termina sezonul câștigând cel puțin un titlu și va părăsi apoi clubul în plină glorie. ”

 

Sergio Ramos are mai mult timp la dispoziție pentru a se decide cu privire la viitorul său

„Sergio Ramos va sta pe tușă cel puțin două luni din cauza unei operații la genunchi și asta îi va oferi timp suplimentar pentru a reflecta asupra deciziei sale de a-și reînnoi contractul cu Real Madrid sau de a pleca la sfârșitul sezonului.”

„Ca jucătorul unuia dintre cele mai mari cluburi din lume, acesta primește multă afecțiune din partea fanilor, dar trebuie să mediteze la toți factorii. În ciuda faptului că este fericit la Madrid, poate pregătește o nouă aventură în altă parte, în căutarea unei noi provocări. Oricum, aceste zile departe de teren îl vor ajuta cu decizia sa finală.”

 

Alisson a făcut greșeli, dar asta li se întâmplă chiar și celor mai buni

„Portarul lui Liverpool a avut o zi proastă în meciul împotriva celor de la Manchester City fiind considerat responsabil de două dintre golurile lui City în acel meci, dar nu cred că fanii lui Liverpool îl vor învinui sau îl vor critica în exces. La urma urmei a fost mereu un jucător pe care s-au putut baza și în multe ocazii, un salvator.”

„În plus, Liverpool nu se află într-o fază bună, cu probleme evidente în defensivă și asta îl expune pe Alisson un pic mai mult. Când trebuie să intervii de mai multe ori în timpul unui meci, există șanse mai mari de a comite greșeli.”

 

Pentru mai multe de la ambasadorul Betfair, Rivaldo, vizitați www.betfair.com/rivaldo


Despre Betfair:

Betfair este unul dintre cei mai mari operatori internaționali de pariuri sportive și a pionierat în industrie bursa pariurilor – Betfair Exchange – în 2000. În afară de Exchange, Betfair operează o gamă de produse de pariuri sportive și cazinou online. Betfair este licențiată ONJN în România până în 31 august 2026, cu licența nr. L1160655W000329. 18+

Alte știri din Pariuri