Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Rio 2016: Punct final în optimiMihaela Bobar / SportPictures.eu
09 Aug 2016

Rio 2016: Punct final în optimi

În fața unor adversare mult mai bine cotate, favoritele numărul 7 ale tabloului, rusoaicele Ekaterina Makarova și Elena Vesnina, ultima pereche feminină rămasă în concurs sub steagul României a pus capăt în această seară aventurii olimpice.

După un joc disputat pe terenul numărul 7 al centrului olimpic de tenis și care a durat 77 minute, Raluca Olaru și Andreea Mitu au pierdut cu scorul 1-6, 4-6 fără a contesta calificarea rusoaicelor între primele opt echipe ale turneului.

Primul set a fost cedat după 28 de minute, însă se putea încheia mult mai rapid dacă tricolorele nu aveau o răbufnire de orgoliu la 5-0 în favoarea adversarelor, moment în care au reușit un ghem alb. Setul secund a început mult mai strâns, fetele noastre au servit primele și au ținut ritmul până la 2-2, însă rusoaicele au convertit prima minge de break de care au beneficiat, apoi s-au detașat la 4-2 și au conservat avantajul până la final.

Alte știri din Tenis de câmp