Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rio 2016
Rio 2016: Mitu/Olaru trec în turul 2Alexandru Dobre / Mediafax Foto
08 Aug 2016

Rio 2016: Mitu/Olaru trec în turul 2

După înfrângerea Irinei Begu în partida contra japonezei Nao Hibino, o altă sportivă română prezentă în proba de simplu a pierdut partida din primul tur. Intrată în ultimul moment în competiție ca lucky-loser datorită retragerii sârboaicei Jelena Jankovic, Andreea Mitu, locul 190 WTA, a rezistat 73 de minute în partida contra spanioloaicei Garbine Muguruza, locul 4 WTA, de care a fost învinsă cu scorul de 6-2, 6-2.

La puțin timp după aceea, Andreea împreună cu Raluca Olaru au obținut o victorie importantă în proba de dublu contra perechii ungare Timea Babos / Reka-Luca Jani, bucureștencele câștigând în 90 de minute cu 6-3, 6-4. În turul secund, cel al optimilor de finală, tricolorele vor avea parte de o partidă dificilă împotriva favoritelor numărul 7 ale tabloului, rusoaicele Ekaterina Makarova și Elena Vesnina, partidă programată a se disputa în cursul zilei de marți.

Din păcate, Irina Begu a fost eliminată și în proba de dublu, acolo unde a jucat alături de Monica Niculescu. Cele două au cedat în set decisiv în partida contra surorilor Hao-Ching Chan și Yung-Jan Chan, cotate cu a treia șansă la cucerirea medaliilor de aur. Taiwanezele s-au impus la capătul unei partide foarte disputate, după aproape două ore și jumătate de joc cu scorul 5-7, 6-4, 6-3.

Alte știri din Rio 2016