Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rio 2016
Rio 2016: Begu părăsește turneulMircea Rosca / SportPictures.eu
07 Aug 2016

Rio 2016: Begu părăsește turneul

La capătul unei săptămâni în care a jucat și câștigat finala de la Florianopolis, Irina Begu a fost nevoită să se recunoască învinsă în set decisiv de cea pe care a eliminat-o miercuri în sferturile de finală ale turneului din localitatea din sudul Braziliei.

În meciul din această seară, la capătul unei partide întrerupte pe alocuri de ploaie, japoneza Nao Hibino (84 WTA) a câștigat cu scorul de 6-4, 3-6, 6-3 după mai bine de două ore de joc efectiv.

Irina a revenit de la 0-4 la 4-4 în primul set, dar a cedat inițiativa pe finalul său. În partea a doua a partidei ea a controlat jocul punând accent pe un joc variat în care a folosit eficient arma serviciului și a obligat-o pe asiatică să greșească din ce în ce mai mult. Efectele efortului depus au fost vizibile în decisiv, unde japoneza a profitat de reculul din jocul Irinei și s-a detașat la 4-1, avantaj ce s-a dovedit a fi decisiv până la final.

În această noapte, în proba de simplu feminin va intra și Andreea Mitu din postură de lucky-loser, tenismena clasată pe locul 190 WTA urmând a-i lua locul sârboaicei Jelena Jankovic în partida contra spanioloaicei Garbine Muguruza, locul 4 WTA.

Alte știri din Rio 2016