Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Hochei
Rezultatele ultimei zilei în turneul de la GalațiRazvan Pasarica / SportPictures.eu
14 Dec 2014

Rezultatele ultimei zilei în turneul de la Galați

Duminică s-a încheiat al doilea turneu al fazei secunde din campionatul național de hochei pe gheață. Primul joc al cuplajului de la Galați a însemnat un succes scontat al celor de la Progym Gheorghieni, care a trecut ușor de Sportul Studențesc, cu 15-3 (8-1, 4-2, 3-0).

Înainte de jocul-vedetă, cel dintre CSM Dunărea Galați și Steaua, spectatorii prezenți la Patinoarul gălățean au inundat suprafața de joc cu jucării de pluș, pe care, prin această metodă, au ales să le doneze unor copii sărmani, care nu au șansa de a se bucura de liniștea și căldura unui cămin. În total, au fost colectate aproximativ 400 de jucării.

Steaua a învins încă odată pe CSM Dunărea, cu scorul de 4-2 (2-1, 0-0, 2-1), așa că, deși mai avem încă șapte turnee din această etapă a campionatului, lucrurile sunt relativ așezate în clasament.

Iată cum arată și ierarhia campionatului național, în acest moment:

1. Steaua 43 de puncte
2. CSM Dunărea Galați 24
3. Progym Gheorghieni 12
4. Sportul Studențesc 0

Campionatul ia o pauză, până în 2015, echipele din țară urmând să se mai alinieze doar la Cupa României, din 17 decembrie.

 

sursa: rohockey.ro

Alte știri din Hochei