Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
Rezultatele sportivilor români în Ziua 5 a Jocurilor Olimpice de Tineret Buenos Aires 2018COSR.ro
12 Oct 2018

Rezultatele sportivilor români în Ziua 5 a Jocurilor Olimpice de Tineret Buenos Aires 2018

În cea de-a cincea zi competițională a Jocurilor Olimpice de Tineret de la Buenos Aires reprezentanții Romaniei au concurat la patru sporturi și discipline sportive. Echipa feminină de baschet 3x3 alcătuita din Ana Ferariu, Sonia Alexandra Cazacu, Ilinca Sofia Paun, Carla Antonia Popescu, însoțită de antrenoarea Monika Isabela Boriga, a pierdut în ultimele două meciuri din preliminarii – Grupa A. Cu un total de trei înfrângeri suferite în fața Ungariei, Chinei si Germaniei și o victorie obținută în fața Iranului, baschetbalistele tricolore au ieșit din lupta pentru un loc pe podium.

Toate rezultatele sportivilor romani in Ziua 5:

Atletism:
- 400 m feminin  Adina Elena Circiogel - Locul 5 in seria 2, Etapa 1, cu timpul 57.76;
- 100 m garduri feminin - Bianca Elena Toader - Locul 7 in seria 2, Etapa 1, cu timpul 18.95;

Baschet 3x3:
- Romania a suferit doua infrangeri, in preliminarii, Grupa A: in fata Ungariei 10-21, si Chinei 14-18;

Inot:
- 100 m liber masculin - George Adrian Ratiu - Locul 32 - in calificari, cu timpul 52.61

Tir:
- echipe mixte internationale - Daria Olimpia Haristiade, alaturi de Jason Solari (Elvetia), a pierdut cu 6-10, in optimile de finala, in fata echipei Giulia Campostrini (Italia)/ Rihards Zorge (Letonia).

Dupa cinci zile de competitie, Romania are in palmares sapte medalii: doua de aur - Iosif Adrian Sulca (judo) si Sabina Baltag (haltere), doua de argint – Daniel Cristian Martin (inot) ) si Florin Nicolae Arteni Fintinariu, Alexandru Laurentiu Danciu (canotaj, 2-), si trei de bronz Mihaela Valentina Cambei (haltere), Alina Maria Baletchi, Tabita Maftei (canotaj doi, 2-) si Andreea Dragoman (tenis de masa)

 

sursa: cosr.ro

Alte știri din Juniori