Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Kaiac-canoe
Rezultatele înregistrate de români la Mondialele de la MoscovaAFP / Mediafax Foto
09 Aug 2014

Rezultatele înregistrate de români la Mondialele de la Moscova

Ziua a treia a Campionatelor Mondiale de kaiac-canoe care se dispută la Moscova, în Rusia, a adus alte starturi pentru sportivii noștri. Din păcate, în special pe probele de simplu, rezultatele nu au fost cele scontate.

Astfel, la kaiac feminin, pe distanța de 500 de metri, Florentina Caminescu a fost a opta în semifinale și a ieșit din bătălia pentru medalii. Același lucru s--a întâmplat cu Alin Anton, la proba similară masculină, el fiind tot pe locul 8. La canoe simplu, jumătatea de kilometru nu a fost deosebită pentru Iosif Chirilă, care, cu locul al patrulea în seria semifinală, a ratat ultimul act.

La kaiac dublu pe 500 de metri, Toni Ioneticu și Daniel Burciu s-au clasat în semifinală pe locul al nouălea, urmarea fiind clară, eliminarea din concurs.În schimb, la proba feminină de kaiac dublu pe 500 de metri, Roxana Borha și Elena Meroniac au ajuns în finală, ele ocupând poziția a treia a seriei semifinale în care au tras. 

La canoe 2 masculin 1000 de metri, probă olimpică în care avem mari speranțe, Liviu Dumitrescu Lazăr și Victor Mihalachi au câștigat una din semifinale și au avansat în finală. La kaiac 4 pe 1000 de metri, băieții, în alcătuirea Traian Neagu, Constantin Mironescu, Daniel Burciu și Toni Ioneticu, s-au situat pe locul șase și nu vor merge decât în finala B. 

Dublou-ul format din Liviu Dumitrescu Lazăr și Victor Mihalachi a abordat și proba de sprint pe 200 de metri, cu o clasare pe locul 4 în serie, echivalentă cu calificarea în semifinale. 

Alte știri din Kaiac-canoe