Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Yachting
Rezultatele din Cupa Europei la yachting
30 Iun 2016

Rezultatele din Cupa Europei la yachting

În perioada 24-26 iunie, la Eforie Nord, pe apele Mării Negre, a avut loc Cupa Europei la yachting. Sportivii noștri participanți la competiție au obținut mai multe medalii.

La clasa Laser 4.7, Maximilian Roșca a fost pe locul 3 în clasamentul general, obținând și medalia de aur la categoria juniorilor U18. Colega sa de la Sportul Studențesc, Mara Frick, a câștigat competiția feminină la aceeași clasă.

La Radial s-a impus Ștefan Pîslaru, de la Electrica București, urmat de Matei Avram de la Electrica Constanța.  La U19 a câștigat Radu Nagy, de la Electrica Constanța, iar la U18 Dan Stupar, de la Yacht Club Eforie.

La clasa competițională Standard, Radu Zitti, de la Electrica Constanța, a cucerit medaliile de aur și la U19 și la seniori. Florin Olteanu a fost pe 3 la seniori, Andrei Olteanu a câștigat la U21, iar Răzvan Luchian a obținut argintul la U19, ultimii trei navigatori fiind legitimați la Sportul Studențesc.

În total, România a cucerit la Cupa Europei 12 medalii, din care 8 de aur, două de argint și două de bronz.

Alte știri din Yachting