Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Sporturi de iarnă
Rezultatele Zilei 3 a Jocurilor Olimpice PyeongChang 2018 Aleksandar Djorovic / Mediafax Foto
12 Feb 2018

Rezultatele Zilei 3 a Jocurilor Olimpice PyeongChang 2018

În cea de a treia zi a Jocurilor Olimpice de la PyeongChang, Raluca Nicoleta Strămăturaru s-a clasat pe locul 10 la finalul manșei a doua a întrecerilor feminine de sanie simplu, după ce în manșa 1 se clasase pe locul 8.

Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, la schi alpin, proba feminina de slalom urias, in care trebuia sa ia startul si reprezentanta Romaniei Ania Caill, a fost amanata pentru data de 15 februarie. In noile conditii, Ania Caill a decis sa renunte la aceasta proba pentru a se pregati numai pentru probele de viteza Super G si coborare.

Toate rezultatele sportivilor romani in Ziua 3:

Schi sarituri - trambulina normala feminin: Daniela Vasilica Haralambie - Locul 25 - cu un total de 150.8 puncte. In mansa finala a zburat 85 m si a acumulat 84.3 puncte, dupa ce in prima runda se clasase pe locul 27, cu o saritura care a masurat 80,5 m si un punctaj total de 66.5.

Sanie - simplu feminin: Raluca Nicoleta Stramaturaru - Locul 10 - la finalul mansei 2; in mansa 1, s-a clasat pe locul 8, cu timpul 46.469

Biatlon - 12,5 km urmarire masculin: Cornel Dumitru Puchianu - Locul 58

 

sursa: cosr.ro

Alte știri din Sporturi de iarnă