Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Sporturi de iarnă
Rezultatele Zilei 1 a Jocurilor Olimpice PyeongChang 2018 AFP / Mediafax Foto
10 Feb 2018

Rezultatele Zilei 1 a Jocurilor Olimpice PyeongChang 2018

În prima zi a Jocurilor Olimpice de la Pyeong Chang, la sanie simplu masculin, Theodor Andrei Aurelian Turea s-a clasat pe locul 26, după primele două manșe, după o evoluție îmbunătățită în manșa secundă.

In prima mansa, sportivul roman, in varsta de 19 ani, mezinul Echipei Olimpice a Romaniei, se clasase pe pozitia 32, dar au urcat opt locuri dupa cea de-a doua coborare din competitie. Colegul sau Valentin Cretu a coborat cinci pozitii, dupa evolutia din mansa secunda,  pozitionandu-se pe locul 33, dupa 26 in prima cursa.

La sanie simplu feminin, Raluca Stramaturaru a avut o evolutie buna la antrenamentele din runda 3 si 4 unde, in Grupa A, s-a clasat pe primele pozitii.

Maine se vor disputa mansele 3 si 4, in competitia olimpica masculina de sanie, primii 20 de sportivi clasati dupa 3 manse urmand a  lua startul in mansa a 4-a, finala.

La biatlon, Eva Tovalvi s-a calsat pe locul 81, la 7,5 km sprint, si nu s-a calificat in proba de urmarire unde vor lua startul primele 60 clasate la sprint.

Maine vor lua startul Paul Constantin Pepene, la schi fond, in proba de 15+15 km skiatlon, Valentin Cretu si Andrei Turea, la sanie, la simplu masculin, in mansa 3 si mansa 4, daca se califica, si Cornel Dumitru Puchianu, Nicolae Remus Faur, Gheorghe Iulian Pop, Marius Petru Ungureanu la 10 km sprint masculin.

 

sursa: cosr.ro

Alte știri din Sporturi de iarnă