Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Atletism
powered by BenQ
Rezultatele Campionatelor Naționale de marșBogdan Iordache / Mediafax Foto
29 Oct 2016

Rezultatele Campionatelor Naționale de marș

La București au avut loc Campionatele Naționale de marș pentru seniori și tineret, în organizarea Federației Române de Atletism.

La feminin s-a concurat pe distanța de 10 kilometri, campioană națională fiind Ana Rodean, sportivă cu dublă legitimare, la CSU Reșița și CS Unirea Alba Iulia. Mihaela Acatrinei, sportivă legitimată la aceleași două structuri sportive, s-a situat pe locul secund, dar a câștigat medalia de aur la categoria tineret. Liliana Manolache, de la CSM Craiova, a întregit ierarhia la senioare, pe podium, fiind și vicecampioană națională la tineret. Medalia de bronz la tineret a intrat în posesia altei sportive de la CSU Reșița și CS Unirea Alba Iulia, Carmen Molnar.

Pe echipe, clasamentul a arătat astfel: 1. CSU Reșița, 2. CSM Craiova, 3. CSM Onești.

 

La masculin, distanța de concurs a fost de 50 de kilometri. Podiumul a fost ocupat integral de sportivi de la CSU Reșița, în următoarea ordine: Narcis Mihăilă, Florin Știrbu și Atilla Balogh. La tineret, un singur concurent care se încadrează în această categorie de vârstă a trecut linia de sosire, Ștefan Dornean, de la CSM Suceava.

Medalia de aur pe echipe a fost adjudecată de CSU Reșița, secondată de a doua echipă aliniată în concurs, CSM Suceava.

 

Cel mai titrat club de la această competiție a fost CSU Reșița, care a cucerit un total de 9 medalii, din care cinci de aur, două de argint și două de bronz, în probele individuale, dar și pe echipe.  

Alte știri din Atletism