Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Atletism
powered by BenQ
Rezultatele Campionatelor Naționale de maratonBogdan Iordache / Mediafax Foto
11 Oct 2016

Rezultatele Campionatelor Naționale de maraton

Cu ocazia Maratonului Internațional București, Federația Română de Atletism a întocmit ierarhii separate pentru sportivii români, întocmind apoi clasamentele oficiale ale Campionatelor Naționale.

Astfel, la seniori a câștigat Sorin Mineran (CSU Arad), urmat de Sorin Lupulescu (Pandurii Tg. Jiu) și Viorel Tamaș (CSM Cluj-Napoca). La tineret, pe prima poziție a fost Raul Deteșan (CSU Cluj-Napoca), secondat de Ionuț Dumitru și Andrei Leancă, de la același club.

La echipe, titlul național a fost cucerit de CSM Cluj-Napoca, iar podiumul s-a completat cu ACS Run For Agro și cu CSU Cluj-Napoca.

La fete, medalia de aur a fost adjudecată de către Ana Rodean, dublu legitimată la CS Unirea Alba Iulia și CSU Reșița. Pe locul secund a fost Elena Cîrlan de la CSM Zalău, iar pe 3 Maria Luca, de la CSU Galați. La tineret, campioană națională este Alina Moldovan (CSS Mediaș), urmată de Alina Bătilă (CSM Craiova) și Ileana Știrbulescu (CS Locomotiva București). În clasamentul pe echipe, prima poziție a fost ocupată de CSU Galați, urmată de CS Locomotiva București.

În total, la Campionatele Naționale de maraton au fost înscriși 57 de atleți, 39 la masculin și 18 la feminin, legitimați la 19 cluburi din țară.

Alte știri din Atletism