Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
Rezultate românești la Campionatele Mondiale de biatlon pentru juniori și cadețiBogdan Iordache / Mediafax Foto
27 Feb 2017

Rezultate românești la Campionatele Mondiale de biatlon pentru juniori și cadeți

La Brezno-Osrblie, în Slovacia, au continuat întrecerile din cadrul Campionatelor Mondiale de biatlon pentru juniori și cadeți.

La proba de sprint juniori, pe distanța de 10 kilometri, Raul Flore a încheiat pe locul 23, iar Hunor Gego pe 47. Proba similară a fetelor s-a desfășurat pe un traseu lung de 7,5 kilometri, iar Katya Potyo s-a situat pe locul 34. Eva Marton a terminat pe 42, iar Timea Hajdu pe 74.

la urmărire cadeți masculin, pe distanța de 10 kilometri, D. Munteanu a încheiat cursa pe locul 52. Urmărirea juniorilor s-a desfășurat de-a lungul a 12,5 kilometri, iar Hunor Gego a terminat pe poziția 37. Raul Flore s-a clasat pe locul 48.

Junioarele au derulat proba de urmărire pe un traseu de 10 kilometri, iar A. Cotruș s-a clasat pe locul 46. La cadete, urmărirea s-a desfășurat pe un traseu având o lungime de 7 kilometri și jumătate, Eva Marton încheind pe locul 32, iar Katya Potyo pe 34.

România nu are, înaintea probelor de ștafetă, nicio medalie la această competiție.

Alte știri din Juniori