Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Rezultate mixte pentru jucătorii noștriAFP / Mediafax Foto
20 Mai 2014

Rezultate mixte pentru jucătorii noștri

În cadrul turneului WTA Internationaux de Strasbourg, Alexandra Cadanțu a pierdut partida jucată în primul tur împotriva americancei Christina McHale, locul 63 în clasamentul de simplu WTA, cu scorul de 1-6, 2-6. Meciul a fost mult mai disputat decât lasă să se întrevadă scorul, cele două seturi derulându-se pe parcursul a 90 de minute. Ca o dovadă a intensității luptei, jumătate dintre ghemuri au fost câștigate la avantaj, balanța înclinându-se succesiv de o parte și de alta. Alexandra este nevoită să se mulțumească cu un punct de clasament și 1.552 euro.

La Nürnberger Versicherungscup de la Nürnberg, Germania, Raluca Olaru a depășit primul tur al turneului de dublu. Împreună cu jucătoarea israeliană Shahar Peer, Raluca a trecut cu 6-0, 7-5 de perechea Ilona Kremen (Belarus)/ Ana Vrljic (Croația). Următoarele adversare sunt, în sferturile de finală, dublul format de jucătoarele germane Anna-Lena Groenefeld / Antonia Lottner.

Pe tabloul de dublu de la Open de Nice Côte d’Azur, Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer, cotați ca favoriți numărul 2, au pierdut meciul din turul inaugural disputat contra perechii britanice formată din frații Ken și Neal Skupski. Horia și Jean-Julien s-au aflat din nou în situația de a ceda în supertiebreak, scorul întâlnirii fiind 7-5, 5-7, 10-6 în favoarea britanicilor. Ei vor împărți un cec în valoare de 2.240 euro și vor avea un interval mai mare de timp la dispoziție pentru a pregăti turneul de la Roland Garros.

Alte știri din Tenis de câmp