Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
Rezultate din prima fază a Cupei RomânieiSportPictures.eu
03 Oct 2014

Rezultate din prima fază a Cupei României

După disputarea meciurilor din cadrul primei faze a Cupei României, masculin, sezonul 2014-2015, opt echipe au acces în sferturile de finală, acestea urmând să aștepte tragerea la sorți, care va fi anunțată la o dată ulterioară, pentru a afla numele adversarelor din faza a doua. Astfel, conform rezultatelor inregistrate, CSU Asesoft Ploiești, BC Timisoara, BCM U Pitești, Steaua CSM Eximbank, BC Timba Timișioara, CSU Atlassib Sibiu, Energia Tg. Jiu și BC Mureș Tg. Mureș vor continua cursa în competiția KO, ultimele două din postura de “lucky winner” și “best looser”.
 
Campioana en-titre a LNBM, CSU Asesoft Ploiesti, s-a impus, joi seara, si in fief-ul SCM U Craiova, cu scorul de 97-71, in ultimul meci din cadrul primei faze a Cupei Romaniei, masculin, sezonul 2014-2015, si a definitivat, astfel, tabloul sferturilor de finala din competitia KO. In urma acestui meci, coroborat cu rezultatele inregistrate in celelalte jocuri, urmatoarele opt echipe au obtinut dreptul de a continua cursa din Cupa Romaniei: CSU Asesoft Ploiesti, BC Timisoara, BCM U Pitesti, Steaua CSM Eximbank, BC Timba Timisioara, CSU Atlassib Sibiu, Energia Tg. Jiu si BC Mures Tg. Mures. De mentionat faptul ca Energia Tg. Jiu s-a calificat in faza a doua ca “lucky winner” (n.n. – gruparea gorjeana, detinatoarea Cupei Romaniei, nu a jucat in primul tur), in vreme ce BC Mures Tg. Mures a acces in sferturile de finala din postura de “best looser”, avand cel mai bun coeficient dintre echipele eliminate din competitie. Conform CCCLT, tragerea la sorti a meciurilor din sferturile de finala va fi anuntata la o data ulterioara, faza a doua a Cupei Romaniei, masculin, fiind programata sa se desfasoare in datele de 05 si 09 ianuarie 2015.

Dar iata si rezultatele inregistrate in prima faza a Cupei Romaniei, masculin, sezonul 2014-2015:
CSU Asesoft Ploiesti– SCM U Craiova 70-64 si 97-71
BC Mures Tg. Mures – Steaua CSM Eximbank 68-64 si 78-86 (dupa prelungiri, la finalul jocului retur scorul a fost de 68-64 in favoarea echipei Steaua CSM Eximbank)
CSM U Oradea – CSU Atlassib Sibiu 81-83 si 80-82
U-Banca Transilvania Cluj-Napoca – BC Timisoara 73-71 si 72-85
Gaz Metan Medias – BCM U Pitesti 62-78 si 57-66
BC Timba Timisoara– Universitatea Cluj-Napoca 88-69 si 77-52
Energia Tg. Jiu– “lucky winner”
BC Mures Tg. Mures – “best looser”

 

sursa: frbaschet.ro

Alte știri din Baschet