Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Hochei
Rezultate diferite pentru reprezentantele noastre în Liga MolSportPictures.eu
03 Feb 2014

Rezultate diferite pentru reprezentantele noastre în Liga Mol

Pe patinoarul ”Olimpic” din Brașov, Corona din localitate a întâlnit ”lanterna roșie” a clasamentului, Ujpest TE Budapesta. Meciul a avut o desfășurare normală, fiind un galop de sănătate pentru brașoveni care s-au impus cu scorul de 6-1 (3-1, 0-0, 3-0). Corona a început în forță, Levente Zsok deschizând scorul în secunda 45 din pasa lui Martin Saluga. Maghiarii egalează în minutul 9:57 prin Adam Pichler pe o perioadă de superioritate numerică. În minutul 10:29 Martin Saluga este din nou pe post de serrvant și îl găsește cu o pasă pe Kevin Wehrs pentru a readuce Corona în avantaj pe tabelă. În minutul 13:12 Saluga schimbă rolurile și finalizează în superioritate numerică, de data aceasta cel care l-a pus în poziție de finalizare fiind Roberto Gliga. După o repriză secundă fără gol, Corona reia seria acțiunilor fructificate pe tabelă prin Attila Imecs (minutul 42:17) și Magor Petres (minutul 44:11), pentru a fixa tabela la 6-1 pe dublă superioritate prin Martin Saluga (minutul 56:38), indubitabil omul meciului.

O veste mai puțin îmbucurătoare a venit de la Miercurea Ciuc, unde HSC din localitate nu a reușit să se impună în fața slovacilor de la Nove Zamky. Scorul final a fost de 3-2 (0-1, 2-0, 1-1) în favoarea oaspeților, care au controlat mai bine jocul de pe patinoarul ”Vakar Lajos” și și-au confirmat reputația de echipă care joacă mai bine în deplasare. În urma acestui scor, slovacii își consolidează poziția în clasament care le asigură prezența în play-off, în timp ce rezultatul îi pune pe ciucani în situație de egalitate de puncte cu brașovenii, însă cu un joc mai mult.

În cealaltă partidă a rundei, Dab Docler și-a respectat blazonul de lider și a dispus de Ferencvaros la Budapesta cu 7-3 (1-1, 2-2, 4-0).

Clasamentul la zi este următorul:

1. Dab Docler 94 puncte - 44 meciuri

2. Nove Zamky 79 puncte - 44 meciuri

3. Miskolc 75 puncte - 44 meciuri

4. Corona Brașov 73 puncte - 43 meciuri

5. Miercurea Ciuc 73 puncte - 44 meciuri

6. Ferencvaros 62 puncte - 44 meciuri

7. Ujpest 6 puncte - 45 meciuri

Alte știri din Hochei