Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tir
Rezultate deosebite în a 4-a etapă a Campionatului NaţionalSportPictures.eu
22 Ian 2014

Rezultate deosebite în a 4-a etapă a Campionatului Naţional

În această lună a avut loc la Poligonul de Tir Sportiv Iosif Sârbu a 4-a etapă din calendarul Campionatului Naţional de Tir Sportiv, probele de aer comprimat, aceasta fiind şi prima competiţie a acestei discipline sportive în anul care a început.

Debutul a fost cum nu se poate mai promiţător, doi sportivi reuşind noi recorduri naţionale, performanţe notabile ţinând cont de faptul că sunt şi de nivel european.

Astfel, la masculin, Alin Moldoveanu (locul 5 în clasamentul mondial de tir sportiv pe anul 2013, conform clasamentului dat publicităţii de Federaţia Internaţională de Tir), sportiv antrenat de Sorin Babii, legitimat la CS Dinamo Bucureşti şi CS Omega Tehnoton, a reuşit un nou record naţional în proba de 60 de focuri, cu un punctaj de 627.7, în timp ce la feminin, Roxana Tudose (cea mai bună trăgătoare a României în 2013 conform clasamentului întocmit de Federaţia Româna de Tir Sportiv), legitimată la CSA Steaua Bucureşti, unde îl are ca antrenor pe Constantin Stan, a obţinut în proba de 40 de focuri un punctaj de 415.4, de asemenea nou record naţional.

Aceste evoluţii ale celor doi sportivi sunt cu atât mai îmbucurătoare cu cât în luna martie a acestui an vor avea loc Campionatele Europene de la Moscova.

Alte știri din Tir