Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Respect, Vaslui!SportPictures.eu
03 Mai 2014

Respect, Vaslui!

Meciul de la Vaslui a adus în teren o echipă al cărui viitor este incert după anunțul neacordării licenței pentru anul viitor și o altă echipă ieșită din calculele pentru Europa, cu un antrenor revenit revenit recent la cârmă cu sarcini clare de reconstrucție pentru sezonul următor. Au câștigat cei care și-au respectat blazonul, așa cum au făcut-o și pe terenul liderului, cu succes, dar și pe terenul altor echipe aflate la retrogradare, chiar dacă sunt neplătiți de luni bune și o parte din colegi au ales să-și depună memorii pentru a deveni jucători liberi.

Vaslui – Pandurii s-a terminat 1-0 (0-0) după un gol al lui Antal, consecvent în demersul său de a deveni golgheterul campionatului. Mijlocașul vasluian a fost cel mai vivace jucător al gazdelor, cu acțiuni incisive în prima parte a jocului. După pauză, Antal își dovedește clasa în minutul 59 când construiește o acțiune la marginea careului mare împreună cu Abelairas și Gil Bahia, primind în careu pasa celui din urmă și catapultând balonul la colțul lung fără vreo reacție din partea lui Gliwa. Madson și Temwanjera sunt aproape de a dubla avantajul în minutul 67, în timp ce Pandurii sunt la un pas de egalare în minutul 73 la centrarea lui Momcilovici pentru Shamsin respinsă în corner de Mușat.

Finalul partidei consfințește statutul de luptători pentru jucătorii Vasluiului, care merită tot respectul pentru modul în care înțeleg să își facă datoria până la ultimul fluier al acestui campionat.

 

FC Vaslui (antrenor Florin Bularda): Straton - Gil Bahia, Balaur, Prahici, Muşat - Razzotti, Madson - Antal (min. 78 Buziuc), Abelairas (min. 76 Pătulea), Enescu - Temwanjera (min. 90+3 Mareş)

Alte rezerve: Ormenişan, Neniţă, Cordoş, Popovici

Pandurii Târgu Jiu (antrenor Petre Grigoraş): Gliwa - Unguruşan, D. Bratu, Erico, Momcilovici - Nistor, Anton, Breveeld – Alex Dos Santos (min. 66 Ciucur), Matulevicius, Nicoară (min. 66 Shamsin)

Alte rezerve: Mingote, Pleaşcă, Distefano, Da Silva, C. Cristea

Alte știri din Fotbal