Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Repetiţie reuşită pentru EHFSportPictures.eu
20 Feb 2014

Repetiţie reuşită pentru EHF

Liderul Ligii Naţionale de handbal masculin, HCM Constanţa, a demonstrat încă o dată că atunci când ia lucrurile în serios nu are adversar, cel puţin în competiţia internă. Miercuri 19 februarie, în primul meci al etapei cu numărul 18, constănţenii au întâlnit pe teren propriu locul 8 din Ligă, echipa CS Caraş Severin.

Începutul de meci a fost curajos pentru oaspeţii conduşi de Aihan Omer, care au speculat lipsa de concentrare a campionilor şi s-au desprins pe tabelă conducând cu 9-4, apoi cu 11-7. La acest scor gazdele au sunat deşteptarea şi cu artileria grea în teren au început cu adevărat să joace. S-a ajuns la 11-11, apoi s-a mers cap la cap spre finalul reprizei, final câştigat totuşi de oaspeţi cu 14-13!

Partea a doua a avut o cu totul altă desfăşurare, HCM-ul controlând ostilităţile de la început şi până la sfârşit, şi câştigând cu 31-25 (13-14), făcând astfel o utilă repetiţie pentru confruntarea dificilă de duminică din EHF Cup, când vor întâlni pe teren propriu formaţia germană Fuchse Berlin (meci transmis în direct de la ora 13 de DigiSport2).

Alte știri din Handbal