Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
Renault, partener oficial al COSR
05 Dec 2013

Renault, partener oficial al COSR

În săptămâna recent încheiată, considerăm că trebuie menționat parteneriatul încheiat de COSR cu Renault. Redăm integral comunicatul de presă:

București, 25 noiembrie 2013 - Renault România și Comitetul Olimpic și Sportiv Roman (COSR) au semnat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, un parteneriat pentru patru ani. Renault România devine partenerul oficial al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, iar Renault este desemnată mașina oficială a COSR.

Parteneriatul reprezintă continuarea bunei colaborări din 2012, când Renault a susținut și promovat valorile olimpice și a recompensat performanțele sportivilor români medaliați la Jocurile Olimpice de la Londra, oferindu-le ca premii 16 autoturisme: Latitude, Megane Olympic sau Twingo, în funcție de culoarea medaliei.

În cadrul noului parteneriat oficializat astăzi, Renault se angajează să susțină inițiativele Comitetului Olimpic și Sportiv Român în perioada 2013-2016. Un prim pas a fost făcut deja prin punerea la dispoziție a unei flote de autoturisme. În plus, Renault își manifestă intenția de a recompensa sportivii români ce vor fi medaliați la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016.

Thomas Dubruel, Director General Renault Commercial Roumanie, a declarat: „Parteneriatul dintre Renault România și Comitetul Olimpic și Sportiv Român are la bază obiectivul comun de a susține și promova spiritul și valorile olimpice precum excelența, perseverența, fair-play-ul. Vom colabora cu COSR pe parcursul celor patru ani și îi vom sprijini în inițiativele lor. În 2016, ca și în 2012, vom recompensa performanțele sportivilor români medaliați la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Octavian Morariu, Președinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, a adăugat „Mulțumim Renault România pentru deschiderea și sprijinul acordat Comitetului Olimpic. Salutăm inițiativa partenerului nostru principal de a fi alături de sportivii olimpici, de a recompensa performanțele lor deosebite și de a promova, alături de noi, valorile olimpice. Sportul românesc are nevoie de parteneri pe termen lung, așa cum este Renault, și le mulțumim încă o dată că ne sunt alături.

Alte știri din Business sport